ÚVOD 9 Aktuality 9 Příměstský letní tábor
Příměstský letní tábor

Příměstský letní tábor

08.03.2023 | Aktuality

V letošním školním roce pořádá ŠD pro žáky 1. stupně příměstský letní tábor. Tábor se bude konat v těchto dnech pondělí 3.7., úterý 4.7. a pátek 7.7. 2023

Předpokládaná cena za všechny tři výlety činí 1 200 Kč / v ceně je zahrnuta doprava, vstupy a drobná vydání/. Tato cena je zaručena při dodržení níže uvedeného předběžného počtu žáků.

Žáci budou přicházet do ŠD v době od 7.00 do 7.45 hodin. Celý den pro ně bude připraven program pod vedením vychovatelek. Odcházet domů budou moci žáci v době od 15.00 – 15.30 hodin.

Pokud budete mít zájem o stravování na celý den, jídlo zajistí ŠJ /formou dopolední svačinky+ studeného oběda + odpolední svačinky = balíček/. Cena balíčku je 80 Kč na jeden den. Pití si žáci budou nosit z domova.

Nabídka programu na jednotlivé dny:

3.7.

Výlet autobusem do ZOO Chleby

/komentovaná prohlídka ZOO, návštěva dětského hřiště/

4.7.

Výlet autobusem do historické vesnice umění a řemesel a bylinné zahrady Botanicus Ostrá

/ prohlídka, zkouška řemesel, prohlídka bylinné zahrady a zvířat/

7.7.

Výlet autobusem na pohádkový zámek Žleby a návštěva obory Žleby s výcvikem dravců

Počet přihlášek je omezený kapacitou sedadel v autobuse /40 – 43 žáků/. Přednost mají žáci, kteří jsou přihlášeni na všechny tři dny. Přihlášky si vyzvedněte u vychovatelek ŠD, poté co nejdříve vraťte zpět. Pokud bude tábor naplněn, nebudeme moci pozdější přihlášky přijímat. Cena se může nepatrně změnit podle počtu přihlášených žáků. V případě neúčasti žáka vám nebudeme moci vrátit částku zaplacenou za autobusovou dopravu, neboť částka je již předem pevně stanovená a rozpočítaná mezi žáky.

Podrobnější informace budou rodičům přihlášených žáků sděleny písemnou formou koncem dubna 2023.

Rubriky

Archív

Skip to content