ÚVOD 9 Aktuality 9 Politika do školy nepatří
Politika do školy nepatří

Politika do školy nepatří

27.02.2022 | Aktuality

Politika do školy nepatří
Politika do školy nepatří, ale solidarita ano
Jako zaměstnanci 3. ZŠ odsuzujeme napadení Ukrajiny ruskou armádou a agresi dotýkající se všech, kteří jsou nuceni této agresi jakkoliv čelit.
Tímto bychom rádi vyjádřili podporu Ukrajině a všem rodinám a dětem, kterých se to nyní dotýká. Bohužel, celá situace je záležitostí všech, včetně nás, občanů ČR. Naším hlavním úkolem ve školství je zachovat dětem v maximální míře „normální“ a bezpečné prostředí, a to pro kohokoliv a jakékoliv národnostní příslušnosti. Nikdo by neměl takové situaci čelit, a obzvlášť ne děti.
Prosíme všechny: ať pocházíme z Ukrajiny, z Česka nebo odkudkoliv, držme pohromadě s pevnou vírou v ušlechtilé humanitní ideály, které z principu odmítají veškeré formy nesmyslného násilí.
Rádi bychom také poskytli pomoc, jsme ve spolupráci a v kontaktu s vedením Města Kolína a budeme se snažit poskytnout potřebnou cílenou pomoc. Sledujte naše webové stránky, kde se budeme snažit informace aktualizovat.
Momentálně máme informaci ohledně možné okamžité pomoci VE FORMĚ ZDRAVOTNICKÉHO MATERIÁLU přes Červený kříž, Husova ulice / odběrové místo/ – více info zde: https://www.cervenykriz.eu/, případně přímo na telefonu +420 774 376 826. Případně zde: https://www.stojimezaukrajinou.cz/jak-pomoci
Děkujeme.
Vedení školy
 

Rubriky

Archív

Skip to content